Voetbal kijken tussen de Engelsen
Door: Adriënne
Blijf op de hoogte en volg Adriënne
30 Juni 2024 | Verenigd Koninkrijk, Brighton
Prachtig tuinfeest gehad in Ashington gisteravond. Mooie bruidstaart en allerlei anders lekkers. Er werd zowaar een heel varken aan het spit geroosterd. Niets voor mij, maar ook voor veggies was er genoeg lekkers. Leuk overigens om te zien dat sommige dingen toch anders gaan dan in Nederland.
Vanmorgen uitgecheckt in Horsham en naar Brighton gereden.
Over Brighton later meer. Voor nu alleen even melden dat we Engeland-Slowakije kijken in de buitenlucht en tussen de Engelsen. Nooit verwacht dat ik dat nog eens mee zou maken. Janneke kijkt voor het spel, ik vooral naar de emoties gezichten van de kijkers. Het is net 1-1 geworden. Nou ha, bijna. Doelpunt afgekeurd. Buitenspel. Benieuwd hoe dit afloopt. Fijne avond allemaal.
Loes De Groot:
Oh wat ziet het er gezellig en mooi uit! En ja, buiten het voetbal zijn de emoties zo mooi om te zien. Ben ook benieuwd hoe het eindigt! Dus lekker blijven kijken!!
Adriënne:
Doen we zeker Loes! Heel bijzonder om mee te maken.
Loes De Groot:
Pff, volgens mij veerden alle Engelsen even op van hun stoel Adriënne.
Feestje aan het eind Loes. Werd uiteindelijk 2-1
Loes De Groot:
Ja, dat zal best een mooi feestje zijn geweest Adriënne!!
Tonneke Bakkeren:
Wat een prachtige bruidstaart!
Adriënne:
Ja hé Tonneke. En ook heel erg lekker!
Irma Ruijgrok:
Samen genieten, samen niet alleen. Samen en toch ook zo anders. Anders is niet verkeerd
Adriënne:
Was heel bijzonder Irma. Ik heb niets met voetbal, maar dit vond ik geweldig!
Irma Ruijgrok:
Adriënne top. Waar een wil is, is een weg. Samen.
Anita Timmermans:
Wat hebben jullie het gezellig en wat een mooie foto’s Adriënne. Geniet nog van het mooie land.
Adriënne:
Gaan we doen Anita. Hoewel we ons de komende twee dagen was rustiger houden. Zoveel gezien en gedaan.
Marieke Van Binsbergen:
Wat zijn jullie toch een prachtig stel Adriënne!
05 Juli 2024 - 16:00
Dankjewel Marieke!